Arazzs Razwill Photography - Wedding & Fashion Photographer

By: Arazzs Razwill

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Jan-2010 05:03 Email | Share | | Bookmark
Ihkram & Yati

 
 
 
View all 17 photos...
Ihkram & Yati,
Felda Nam Heng,
KOTA TINGGI, JOHOR

Make up Artist: Anna - Semarak Kaseh, Johor Bahru
Photographer: ARAZZSRAZWILL

















http://i584.photobucket.com/albums/ss281/arazzs4/8012.jpg







Ihkram & Yati says:
Assalamualaikum Abg Arazz,

Terima kasih kerana ambil gambar perkahwinan kami. Cantik, menarik dengan gaya dan teknik pelbagai pose yang abg buat. Syabas. Kami berdua suami isteri berpuas hati dan rasa berbaloi-baloi ambil abg sebagai jurugambar majlis perkahwinan kami. Syabas diucapkan dan teruskan usaha kerja cemerlang abg arazz. Nanti bila kami ada majlis lagi, bolehlah undang abg lagi untuk ambil gambar ? Boleh kan abg arazz ?
Tue 12-Jan-2010 07:19
Posted by:Ihkram & Norhayati

Wa'alaikumsalam Ihkram & Yati,
Alhamdulillah syukur ke hadratnya segala perancangan majlis kamu bedua berjalan lancar dengan sempurna...bersyukur saya diatas kepercayaan & penghargaan kamu berdua atas kreativiti saya sebagai jurugambar majlis yang paling bermakna bagi kamu berdua.Insyallah moga kita berjumpa lagi didalam majlis2 yg akan datang..sudah tentu boleh....Selamat Pengantin Baru, moga mahligai yg dibina bahagia ke syurga...aaaamin. - Abg Arazzs.


Wednesday, 30-Dec-2009 01:45 Email | Share | | Bookmark
Huzaini & Suszana

 
 
 
View all 13 photos...
Mohd Huzaini & Suszana
L A R K I N,
J O H O R B A H R U

Photographer: ArazzsRazwill
Make Up Artist: De Vogue
DeeJay : Merza Audio - 012 7529248 (amer) / 017-7224017 (aleeza)

A word from Sue:
Mule2 tgk cover story book tu pn da terkejot berok dibuatnyer.....
mcm xpcaya gmbar bole jadi secantik tue.... xseperti yg dibayangkan...hehe..
sampai xleh tido mlm dibuatnyer dok membelek gmbar tue xpuas2...suke sgt2....memang berbaloi2...haha ...thanks bnyak2 atas hasil kreativiti u yg bgitu memberangsangkan..

Wed 30-Dec-2009 18:16
Posted by:suzana suzanne_ziana84@yahoo.com

Arazzs: Sue & Jai, thanks for the appreciation...moga mahligai yang dibina, bahagia ke akhir hayat...aaamin

















Thursday, 24-Dec-2009 06:57 Email | Share | | Bookmark
Khairul & Atika

 
 
 
View all 15 photos...
Khairul & Atika
Majidee Baru, Johor Bahru.

Make up Artist: ADEQ BRIDAL, JOHOR BAHRU (012-7978978)
Photographer: ArazzsRazwill



















Thursday, 5-Nov-2009 05:14 Email | Share | | Bookmark
Hafiz & Elyani

 
 
 
View all 26 photos...
Hafiz & Elyani
Taman Perling,
J O H O R B A H R U

Make-up Artist : Wanie - AZ Saloon
Photographer: ArazzsRazwill
Videographer: Roda Emas

Elyanie commented:
Arazzs,
omg..sume kata gambar ni marvelous & awesome..ahakss...i likeee..
thnx amik gambar o/door ni wlpn jauh perjalanan..
my parents pon cakap thanks sgt2 dengan sentuhan yg cool & groovy ni..heheh..
I dah promote pada semua kawan2..tak menyesal i booked u dari awal tahun!!
thanksssssssssssss........

Mon 16-Nov-2009 05:12
Posted by:Elyani Ubaizurah Yahya honeyz_84@hotmail.com

Hafiz & Elyani, alhamdulillah & glad to hear that..masa jumpa tu tadi kat lobby pun terserlah & tergambar kegembiraan u terhadap hasil kerja arazzs...so nanti jika ada rakan yg berminat feel free to contact me ya...anyway Selamat Pengantin Baru, moga berbahagia Dunia & Akhirat..aaaamin - Arazzs






























Wednesday, 14-Oct-2009 12:44 Email | Share | | Bookmark
MODEL SEARCH

 
PELUANG DIBUKA BAGI MEREKA YANG BERADA DI JOHOR BAHRU



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net