Arazzs Razwill Photography - Wedding & Fashion Photographer

By: Arazzs Razwill

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Saturday, 6-Jun-2009 15:39 Email | Share | | Bookmark
Nazri & Azlinda

 
 
 
View all 23 photos...
Nazri (Studio Inspirasi NS) & Azlinda
Johor Bahru

Photographer: ArazzsRazwill

Terima Kasih diatas kepercayaan yg diberikan oleh anda berdua untuk merakamkan hari bersejarah majlis persandingan juga sessi outdoor portraiture...Selamat Pengantin Baru khas buat saudara Nazri Salleh dari Studio Inspirasi NS dengan pasangannya Azlinda.....moga rumahtangga yg dibina sentiasa dalam lindunganNya...aaamin.

NS says...

Terima kasih bro Arazzs. Penghasilan yang baik untuk gambar perkahwinan saya. Wife saya pun suka sangat bila dia terima hasil yang mcm ni. Tak ketinggalan juga rakan2 dia yang admire dgn hasil kerja bro. Saya pun sedikit sebanyak dapat belajar dari cara bekerja bro semasa dilokasi pengambaran namun setiap photographer ada cara & tredmark tersendiri. Tahniah! Arazz kerana memberi kepuasan dan rasa berbaloi kepada kami. tq...kip it up,bro

Mon 8-Jun-2009 02:48
Posted by:Studio Inspirasi NS studio.inspirasins@yahoo.com.my - [Link]

Thanks for your great appreciation...keep in touch...ya - Arazzs



..Prince Charming & Cinderella nya.......



















Tuesday, 2-Jun-2009 03:37 Email | Share | | Bookmark
Sally & Wan

 
 
 
View all 23 photos...
Sally & Wan,
Taman Kemas, Johor Bahru


Make up Artist: Mas - AZ Saloon & Bridal JB
Photographer: ArazzsRazwill

Sally Says:
Salam..
Thanks so much abg arazzs for such a wonderful photos. Memang meletoppp! Anyway, mmg sgt puas ati wif ur creative works. Definitely, i akan recommend to all my fren which yg nak getting married.
Wed 10-Jun-2009 05:28
Posted by:Sally sallyanna_jb@yahoo.com

Thanks to both of u too for the great appreciation. Semoga rumah tangga yang dibina sentiasa dalam lindunganNya..aamin. - Bro Arazzs















Wednesday, 13-May-2009 08:33 Email | Share | | Bookmark
Promosi!!!!! Pre-Wed / Outdoor Portraiture RM899 sahaja

 
Salam buat semua,

Ingin abadikan potret pre-wed? Juga bagi mereka yang telah mendirikan rumah tangga dan berhasrat untuk mendapat sentuhan Razzs & rakan2 make-up artist yg professional? Kini Razzs melancarkan pakej promosi "Budget" utk pre wed & outdoor portraiture. Bagi mereka yang berminat sila email atau hubungi Razzs untuk keterangan lanjut di talian 012-7135918 (call/sms/email).

Promosi terhad untuk tempahan bagi 20 pasangan yang pertama sahaja. Pengambaran sekitar bulan May & Jun 2009 serta lokasi penggambaran di Johor Bahru sahaja.

Salam Ukhwah
ArazzsRazwill Hassan






Wednesday, 13-May-2009 07:52 Email | Share | | Bookmark
Pre-Wedding Portraiture : Aswad & Shida

 
 
 
View all 26 photos...
Aswad & Shida

Selamat Pengantin Baru........

Make-up Artist : Wannie - AZ Saloon
Photographer : ArazzsRazwill


Shida says....
TERIMA KASIH yang tak terhingga kpd arazzs di atas segalenya. x tau camane kami nk balas.
segalanye akan kami kenang sampai bile bile.
TERIMA KASIH juge sbb me'rekemen' kan zizie pade kami dan menjadi kan majlis kami hampir sempurna.
entah bile kite ketemu lagi dan moge tidak pernah melupakan kami.
klu ade job2 mau kasi..kami sedia berkhidmat..hahahah

moge...kualiti editing arazzs akan terus tip top..!!
dan saye percaye... anda pasti bisa...!!!!
gud luck...!!!!
Fri 15-May-2009 04:58
Posted by:shida - [Link]

Arazzs: thanks to both of u too...mmg enjoy shoot pic u all...sporting, daring walo pun time tu sy kurang sihat sket...nak demam..mood u all very natural...tu yg tak sedar edit lebih dari yg sepatutnya hehehe......
























Tuesday, 12-May-2009 06:48 Email | Share | | Bookmark
Azah & Parhan

 
 
 
View all 4 photos...
Azah & Parhan
Pasir Gudang, Johor

Make-up Arist: Zizie
Photographer: ArazzsRazwill

Azah says:
Thanks a lot yah!!!!
~oll my friend mmg memuji abes hasil sentuhan Abg Arassz~
paling best a frame tu!!
hari33 pandang x jemu

To Abg Arassz;
keep it up your work! really work it. lurve it so much
Wed 12-Aug-2009 07:57
Posted by:azah norazzah.abdulkadir@gmail.com

Arazzs: thanks for the appreciation...sy pun enjoy edit your photograph..kena pula dengan sentuhan zizie...takecare & salam ramadhan...














[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net